“Yarını Kodlayanlar”da Gönüllü Eğitimleri Başlıyor

“Yarını Kodlayanlar” projesinde Gönüllü Koordinasyon Toplantısı 13 Şubat’ta başlıyor. İki gün sürecek etkinlikte, gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar düzenlenecek. Açılış töreni, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından çocukları dijital geleceğe hazırlama hedefiyle hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesinin beşinci dönem “Gönüllü Koordinasyon Toplantısı” 13 Şubat Cumartesi günü başlıyor. “Gönüllüler bağlantıda” temasıyla ve online olarak düzenlenecek toplantıda, gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar düzenlenecek ve projenin saha yansımalarını konu alan toplantılar yapılacak. Pek çok uzman konuşmacının katkı vereceği etkinlikte, “Yeni Neslin Teknolojisi”, “Yeni Neslin Eğitimi” ve “Yeni Nesil Gönüllülük” konulu paneller de düzenlenecek. Panellerin ardından Yapay Zekâ Müzik Şöleni ve Mini Konser gerçekleştirilecek. Açılış töreni, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

100 bini aşkın çocuğa ulaşıldı

“Yarını Kodlayanlar” projesiyle Türkiye’nin dört bir yanında yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara gönüllü eğitmenlerin yönetiminde kodlama eğitimleri veriliyor. Bugüne kadar 100 binin üzerinde çocuğa ulaşan projede, önümüzdeki bir yılda 70 bin çocuğa daha kodlama eğitimi verilmesi hedefleniyor.

Geri Kapat

add-or-plus app-store block brand-outline broadband-mid broadband bundles-hi-dark call calls-contacts-mid chat chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close community customer-care dashboard-hi dashboard deals delivery gonulluluk help location-hi location mail members menu mobile-hi-dark mobile-mid mobile my-vodafone network-signal-hi network offer-badge-percent offer-badge pause play quote-leftCreated with Sketch. quote-rightCreated with Sketch. rank-virtuoso report reports return-product roaming search security-mid security share social-facebook social-google-plus social-instagram social-twitter social-youtube tail tick top-up tv upgrade-mid video vodafone-logo-white vodafone