Vodafone Vakfı

Vodafone’un faaliyet gösterdiği ülkelerin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla hareket eden Vodafone Grup Vakfı’na bağlı, 27 ülkedeki yerel vakıftan biriyiz. Kuruluş yılımız 2007’den beri toplumsal gelişimin ve değişimin öncüsü olmak için çalışıyoruz.

• 10+ YILLIK FAALİYET

• 41M TL YATIRIM

• 4M KİŞİYE ERİŞİM

Kadınlar ve çocuklara yönelik teknoloji temelli eğitim ve girişimcilik odaklı projeleri destekleyerek öncelikle
bulunduğumuz toplumda iyi yönde fark yaratmayı,
uzun vadede ise daha yaşanabilir bir dünyanın inşasına katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Vodafone Grup Vakfı

Eşit ve adil bir gelecek, bugün pek çok toplum için erişilmesi güç bir hedef olmayı sürdürüyor. İletişim teknolojileri, bu hedefe ulaşılmasında önemli rol oynuyor. 2002 yılında kurulan ve dünya genelinde 27 ülkede faaliyet gösteren Vodafone Grup Vakfı olarak, ilhamımızı aynı zamanda uzmanlık alanımız olan iletişim teknolojilerinden alıyoruz. Teknolojinin gücüyle değişime öncülük ediyoruz.

• Misyon

Dünya genelinde toplumsal yaşamı derinden etkileyen sorunlara iletişimin gücüyle çözüm sunmak.

• Manifesto

Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde toplumsal yaşamı iyileştirmek için çalışırız. Teknolojimizle fark yaratabileceğimize inandığımız alanlara odaklanırız.

• Amaç

Tüm dünyada 2025 itibarıyla 400 milyon kişinin hayatına dokunmak.