Proje Videoları

• Daha iyi bir gelecek için "Bu Atıklar Kod Yazıyor" projemiz ile 10 sınıfa ulaştık!

• Vodafone Vakfı ve AÇEV iş birliği ile Gaziantep Nurdağı’ndaki merkezimizdeyiz!

• Dijital Benim İşim - Deprem Bölgesi Eğitimlerimiz

• Vodafone Vakfı olarak, AÇEV ile afetten etkilenenlerin yanında duruyoruz

• Vodafone Vakfı ve AÇEV, afetten etkilenenler için güçlerini birleştirdi

• Yarını Kodlayanlar Sosyal Hayata Destek projesi ile Kahramanmaraş'taydık

• Vodafone Vakfı - Yılbaşı Dilek Ağacı

• Dijital Benim İşim Projesi - İstanbul

• Yarını Kodlayanlar - Gaziantep Köy Okulu

• Dijital Benim İşim Projesi - Manisa

• Dijital Benim İşim Projesi - Trabzon

• Dijital Benim İşim Projesi - Samsun Atakum Halk Eğitimi Merkezi

• Vodafone Vakfı Danışma Kurulu - Engin Aksoy

• Yarını Kodlayanlar Yeni Dönem

• Vodafone Vakfı Yarını Kodlayanlar Metaverse

• Yeşil Gezegen projesi ile sürdürülebilirlik eğitimleri düzenliyoruz!

• Skills Upload Jr'daki eğitim programlarımızdan Yarını Kodlayanlar ile çocuklar işi devralıyor!

• Yarını Kodlayanlar projesi ile İshakçılar İlkokulu’ndayız!

• Danışma Kurulu Üyemiz Ebru Özdemir Yarını Kodlayanlar projemizin detaylarını anlatıyor

• Eşitlik hareketi kapsamındaki çalışmalarımızı Danışma Kurulu Üyemiz Leyla Alaton’dan dinliyoruz

• Danışma Kurulu Üyemiz Ali Sabancı Dijital Benim İşim projemizin detaylarını anlatıyor

• Vodafone Vakfı Yarını Kodlayanlar Online Covideathon

• “Yarını Kodlayan” Denizlili Öğrenciler, Akıllı Kapı Tasarladı

Habitat Derneği ile sürdürdüğümüz “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında Alzheimer hastaları için akıllı kapı tasarlayan öğrencilerimiz Alper Arda İpek ve Alperen Cebe’ye katılacakları Uluslararası Olimpiyatlar’da başarılar dileriz.

• Yarını Kodlayanlar projemizde yeni bir sayfa açıyoruz!

“Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen ve önümüzdeki yıl 100 bin çocuğa ulaşmayı hedefleyen “Yarını Kodlayanlar” projemiz adım adım büyüyor!

• Elektronik Atıklar Samsunlu Çocuklar İçin Kodlama Sınıfına Dönüştü!

• Girişimcilikte Önce Kadın Yarışması’ndan başarı hikayeleri: Berna Ertürk Polat

Yarışmamızın 2019 Birincisi Berna Ertürk Polat’ın ilham veren hikayesi.

• Girişimcilikte Önce Kadın Yarışması’ndan başarı hikayeleri: Gülter Coşkun

“Üründe inovasyon” ödülü sahibi Gülter Coşkun’un yaratıcı fikrini nasıl hayata geçirdiğini anlatıyor.

• Vodafone Vakfı Yarını Kodlayanlar Eğitim Tırı Trabzon’da

Yarını Kodlayanlar Tırı’nın 5. durağı olan Trabzon’un Bereketli köyünde düzenlediğimiz eğitimlerde yaşları 7-14 arasında değişen 150 çocuğa teknolojinin dili kodlama öğrettik.

• Düşlesen Yeter

Rock müziğin önde gelen ve sevilen ismi Ogün Sanlısoy, Düşler Akademisi’nin 10.yıl’ı için Social Inclusion Band ile mikrofon başına geçti ve sözü müziği kendisine ait olan “Düşlesen Yeter” şarkısını seslendirdi.

add-or-plus app-store block brand-outline broadband-mid broadband bundles-hi-dark call calls-contacts-mid chat chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close community customer-care dashboard-hi dashboard deals delivery gonulluluk help location-hi location mail members menu mobile-hi-dark mobile-mid mobile my-vodafone network-signal-hi network offer-badge-percent offer-badge pause play quote-left Created with Sketch. quote-right Created with Sketch. rank-virtuoso report reports return-product roaming search security-mid security share social-facebook social-google-plus social-instagram social-twitter social-youtube tail tick top-up tv upgrade-mid video vodafone-logo-white vodafone