İlk6Yıl Uygulaması

Araştırmalar, çocuğun kişilik gelişiminin büyük ölçüde okul öncesi dönemde tamamlandığını ortaya koyuyor. Dolayısıyla, çocuğa yapılacak en büyük yatırımın da bu dönemde olması gerekiyor.

AÇEV işbirliğiyle geliştirdiğimiz ‘İlk6Yıl’ mobil uygulamasıyla, ebeveynlere çocuklarının ilk 6 yılında ihtiyaç duyacakları bilgi ve desteği “online” olarak sunuyoruz. Bugüne kadar 512 binin üzerinde indirilme sayısına sahip uygulamayı iOS ve Android marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz.

Kovid-19 salgını nedeniyle evlerde olduğumuz bu günlerde; Açev tarafından İlk6yıl uygulaması kapsamında hazırlanan 0-6 yaş arasındaki çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirmede sizlere yardımcı olacak ve rehberlik edecek uzman içeriklerinin yer aldığı videoları yayına aldık.

Videolara ulaşmak için tıklayınız.

Kapat

Geri Kapat