İlk6Yıl Uygulaması

Araştırmalar, çocuğun kişilik gelişiminin büyük ölçüde okul öncesi dönemde tamamlandığını ortaya koyuyor. Dolayısıyla, çocuğa yapılacak en büyük yatırımın da bu dönemde olması gerekiyor.

AÇEV işbirliğiyle geliştirdiğimiz ‘İlk6Yıl’ mobil uygulamasıyla, ebeveynlere çocuklarının ilk 6 yılında ihtiyaç duyacakları bilgi ve desteği “online” olarak sunuyoruz. Bugüne kadar 512 binin üzerinde indirilme sayısına sahip uygulamayı iOS ve Android marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz.

Kovid-19 salgını nedeniyle evlerde olduğumuz bu günlerde; Açev tarafından İlk6yıl uygulaması kapsamında hazırlanan 0-6 yaş arasındaki çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirmede sizlere yardımcı olacak ve rehberlik edecek uzman içeriklerinin yer aldığı videoları yayına aldık.

Videolara ulaşmak için tıklayınız.

Düşler Akademisi

2008 yılında engellilik alanında sosyal fayda yaratma amacıyla hayata geçirilen Düşler Akademisi projesini 2019 yılında tamamladık. Sanat ve sanatçı engel tanımaz yaklaşımıyla engelli bireylerimizi toplumla bütünleştiren ve sosyal engelleri kaldırmayı hedefleyen çalışmaları destekledik. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Girl Effect Programı

Mobil teknolojiyi sosyal değişimin itici gücü olarak konumlandıran Vodafone Grup Vakfı, kız çocuklarının mobil teknoloji ve içeriğe erişimi alanında çalışmalar yürüten Girl Effect programıyla güçlerini birleştirdi. Bu işbirliğiyle sekiz ülkeden 7 milyon kız çocuğunun, Springster adlı mobil platforma erişim yoluyla desteklenmesi hedefleniyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

Şehit Ailelerine Destek Fonu

Türk Kızılay işbirliği ile oluşturduğumuz Şehit Ailelerine Destek Fonu kapsamında şehit çocuklarına eğitim başarı bursu sağlıyor, onların okul başarılarını destekliyoruz.

Girişimcilikte Önce Kadın

Kadınların ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmesine, eğitim ve refah seviyelerinin artmasına katkıda bulunabilmek amacıyla hayata geçirdiğimiz Girişimcilikte Önce Kadın projesini Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle yürüttük. Projeyle, girişimci kadınların el emeği, göz nuru ürünlerinin dijital teknolojilerin getirdiği yeniliklerle kolayca satılmasına ve hobi olarak başlanan birçok çalışmanın gelir getirici bir faaliyete dönüşmesine olanak sağladık.
Bilgi almak için tıklayın.