Proje Videoları

• Türkiye Vodafone Vakfı Yarını Kodlayanlar Online Covideathon

• Yarını Kodlayanlar projemizde yeni bir sayfa açıyoruz!

“Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen ve önümüzdeki yıl 100 bin çocuğa ulaşmayı hedefleyen “Yarını Kodlayanlar” projemiz adım adım büyüyor!

• Elektronik Atıklar Samsunlu Çocuklar İçin Kodlama Sınıfına Dönüştü!

• “Yarını Kodlayan” Denizlili Öğrenciler, Akıllı Kapı Tasarladı

Habitat Derneği ile sürdürdüğümüz “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında Alzheimer hastaları için akıllı kapı tasarlayan öğrencilerimiz Alper Arda İpek ve Alperen Cebe’ye katılacakları Uluslararası Olimpiyatlar’da başarılar dileriz.

• Girişimcilikte Önce Kadın Yarışması’ndan başarı hikayeleri: Berna Ertürk Polat

Yarışmamızın 2019 Birincisi Berna Ertürk Polat’ın ilham veren hikayesi.

• Girişimcilikte Önce Kadın Yarışması’ndan başarı hikayeleri: Gülter Coşkun

“Üründe inovasyon” ödülü sahibi Gülter Coşkun’un yaratıcı fikrini nasıl hayata geçirdiğini anlatıyor.

• Türkiye Vodafone Vakfı Yarını Kodlayanlar Eğitim Tırı Trabzon’da

Yarını Kodlayanlar Tırı’nın 5. durağı olan Trabzon’un Bereketli köyünde düzenlediğimiz eğitimlerde yaşları 7-14 arasında değişen 150 çocuğa teknolojinin dili kodlama öğrettik.

• Düşlesen Yeter

Rock müziğin önde gelen ve sevilen ismi Ogün Sanlısoy, Düşler Akademisi’nin 10.yıl’ı için Social Inclusion Band ile mikrofon başına geçti ve sözü müziği kendisine ait olan “Düşlesen Yeter” şarkısını seslendirdi.

Geri Kapat

add-or-plus app-store block brand-outline broadband-mid broadband bundles-hi-dark call calls-contacts-mid chat chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close community customer-care dashboard-hi dashboard deals delivery gonulluluk help location-hi location mail members menu mobile-hi-dark mobile-mid mobile my-vodafone network-signal-hi network offer-badge-percent offer-badge pause play quote-leftCreated with Sketch. quote-rightCreated with Sketch. rank-virtuoso report reports return-product roaming search security-mid security share social-facebook social-google-plus social-instagram social-twitter social-youtube tail tick top-up tv upgrade-mid video vodafone-logo-white vodafone