‘‘Vodafone Gönüllüleri’’ Geleceğe İlk Adım Okulları İçin Yardım Kampanyası Düzenledi. | Türkiye Vodafone Vakfı - Resmi İnternet Sitesi

Türkiye Vodafone Vakfı 2009 yılından bu yana Geleceğe İlk Adım Projesi ile okul öncesi eğitime erişimin düşük olduğu bölgelerde, çocuklarımızın hayata eşit fırsatlarla başlayabilmeleri için onlara kaliteli okul öncesi eğitim olanakları sunarak 81 ilde 573 anasınıfında tam 111.709 çocuk, anne ve öğretmenin hayatına dokundu. Vodafone Gönüllüleri projeye kayıtsız kalmadı ve Geleceğe İlk Adım Projesi kapsamında 2015-2016 yeni okul döneminde çocuklarımız için yardım kampanyası düzenledi.

Toplanan hediyeler okul öncesi öğrencilerimizle paylaşmak üzere Yenimahalle İlköğretim Okulu’nda Vodafone Gönüllüleri tarafından dağıtıldı. Kampanyaya katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Hayat telaşı dediğimiz hengame içerisinde, atladığımız, unuttuğumuz büyük bir gerçek var ki hepimizin birbirimize maddi, manevi ihtiyacı olduğu.

Küçük bir söz, küçük bir hediye, küçük bir yardım gözlerdeki ışıltıyı , yüreklerdeki umudu nasıl büyüttüğünü ve ne yazık ki bunu unuttuğumuzu bugün birkez daha anladım.

Bugünkü ilkokul ziyaretimizde küçük bedenlerdeki kusursuz tertemiz sevgiyi görünce , bunu sürekli yapmam gerektiğini hatırlattığı için Türkiye Vodafone Vakfı’na çok teşekkür ederim.

Yaşadığım duyguyu, hissi sanırım en güzel tarif eden sözcüklerim; “Minik yüreklere küçük dokunuşlar , büyük huzur getirir.

Sabiha Toker/Kurumsal Satış Geliştirme

Çocuklarla vakit geçirebilmek, onlara dokunabilmek, onlara alacağımız hediyelerden çok daha değerli ve anlamlı. Herkesi bu güzel deneyimi yaşamaya davet ediyorum.

Şaziye Özdemir/Finansal Raporlama