Vodafone, Dünya Gönüllüler Günü’nü Düşler Akademisi İle Kutladı | Türkiye Vodafone Vakfı - Resmi İnternet Sitesi

Vodafone, Dünya Gönüllüler Günü’nü Düşler Akademisi İle Kutladı

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü, Maslak Plaza’da Düşler Akademisi öğrencileri ve Vodafone çalışanları tarafından “Gönüllü programına katıl, değişime ortak ol!” sloganıyla kutlandı. Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Düşler Akademisi Başkanı Ercan Tutal’ın Düşler Akademisi bünyesinde gönüllülerle yaptıkları etkinlikleri tanıtması ve gönüllülüğün toplumsal öneminden bahsetmesiyle devam etti. Gerçekleştirilen etkinlik, Düşler Akademisi öğrencilerinin ritm atölyesi ve Düşler Mutfağı’nda yapılan kurabiyelerin satışı ile sonlandı. Etkinlikte, Vodafone Maslak Plaza binasını da dolaşan öğrenciler ve Vodafone gönüllüleri büyük ilgi gördü.