Girişimcilikte Önce Kadın projesi ile 5 ayda 5000’ i aşkın kadına ulaştık | Türkiye Vodafone Vakfı - Resmi İnternet Sitesi

Girişimcilikte Önce Kadın projesi ile 5 ayda 5000’ i aşkın kadına ulaştık

Kadınların sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü (HBÖGM), Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) işbirliğiyle Nisan ayında hayata geçirilen “Girişimcilikte Önce Kadın” projesinde şu ana kadar 10 ilde danışman öğretmenler aracılığıyla 4 bini aşkın kadına ulaşıldı. Kadınların ekonomik hayata katılımlarını ve girişimcilik kapasitelerini artırmayı hedefleyen proje kapsamında ayrıca, 8 binden fazla ilan oncekadin.gov.tr adresindeki dijital mağaza üzerinden satışa sunuldu. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir, Samsun, Bursa, Diyarbakır, Elazığ ve Giresun illerinde yürütülmekte olan proje ile yeni eğitim-öğretim yılı içinde verilecek eğitimlerle toplam 10 bin kadına ulaşılması hedefleniyor. Sizde oncekadın.gov.tr ‘yi ziyaret ederek, üreten kadınlarımıza destek olabilirsiniz.