Girişimcilikte Önce Kadın

El emeği, göz nurunu bilgi teknolojileriyle birleştiriyor; hem ekonomik hem sosyal açıdan kadın gücünü her zaman destekliyoruz.

• Hobi olarak başlanan çalışmaların gelir getiren faaliyetlere dönüşümü

Kadınlarımızın ekonomik ve sosyal açıdan güçlendirebilmek; eğitim ve refah seviyelerinin artmasına katkıda bulunabilmek amacıyla hayata geçirdiğimiz Girişimcilikte Önce Kadın projesini; Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle yürütüyoruz. Projeyle, girişimci kadınların el emeği, göz nuru ürünlerinin bilgi iletişim teknolojisinin getirdiği yeniliklerle kolayca satılmasına ve hobi olarak başlanan birçok çalışmanın gelir getirici bir faaliyete dönüşmesine olanak sağlıyoruz.
  • Dijital mağaza, tüm Türkiye’nin hizmetinde

Kadın kursiyerleri tüketiciyle buluşturma amacıyla açılan oncekadin.gov.tr Web sitesinde, tüm Türkiye’ye 7/24 hizmet veren dijital mağazayla kadınlarımıza dijitalleşme yolunda sağlam bir zemin yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin başladığı ilk iki yılda oncekadin.gov.tr sitesine üye olan toplam8.256 kadın tarafından 31.736 adet ürün satışa sunuldu.
  • Girişimcilikte Önce Kadın
    Gelişmiş ve hedeflerini yüksekte tutan ülkelerde, en başta kadınlar üretimin içinde yer almaktadır. Bizler kadınların ruhuyla, kabiliyetleriyle hayatın bizzat içinde yer alması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konudaki eksiklerimizi de projelerle telafi etmeye çalışıyoruz. Girişimcilikte Önce Kadın Projesi bu konuda paydaşı olduğumuz önemli projelerden bir tanesidir. Kadınlarımız proje sayesinde hem üretim yapmakta hem de internet üzerinden ürünlerini satarak ekonomiye katkı sağlamaktadır. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü Projede girişimci olmak isteyen kadınları Türkiye’ye kazandırmaktan büyük heyecan duymaktayız.
    Sedat Abdülhakimoğulları
    MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü / Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı

Geri Kapat

add-or-plus app-store block brand-outline broadband-mid broadband bundles-hi-dark call calls-contacts-mid chat chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close community customer-care dashboard-hi dashboard deals delivery gonulluluk help location-hi location mail members menu mobile-hi-dark mobile-mid mobile my-vodafone network-signal-hi network offer-badge-percent offer-badge pause play quote-leftCreated with Sketch. quote-rightCreated with Sketch. rank-virtuoso report reports return-product roaming search security-mid security share social-facebook social-google-plus social-instagram social-twitter social-youtube tail tick top-up tv upgrade-mid video vodafone-logo-white vodafone