Girişimcilikte Önce Kadın

El emeği, göz nurunu bilgi teknolojileriyle birleştiriyor; hem ekonomik hem sosyal açıdan kadın gücünü her zaman destekliyoruz.

• Hobi olarak başlanan çalışmaların gelir getiren faaliyetlere dönüşümü

Kadınlarımızın ekonomik ve sosyal açıdan güçlendirebilmek; eğitim ve refah seviyelerinin artmasına katkıda bulunabilmek amacıyla hayata geçirdiğimiz Girişimcilikte Önce Kadın projesini; Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle yürütüyoruz.

Projeyle, girişimci kadınların el emeği, göz nuru ürünlerinin bilgi iletişim teknolojisinin getirdiği yeniliklerle kolayca satılmasına ve hobi olarak başlanan birçok çalışmanın gelir getirici bir faaliyete dönüşmesine olanak sağlıyoruz.
  • Dijital mağaza, tüm Türkiye’nin hizmetinde

Kadın kursiyerleri tüketiciyle buluşturma amacıyla açılan oncekadin.gov.tr Web sitesinde, tüm Türkiye’ye 7/24 hizmet veren dijital mağazayla kadınlarımıza dijitalleşme yolunda sağlam bir zemin yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Projenin başladığı ilk iki yılda oncekadin.gov.tr sitesine üye olan toplam
    8.256 kadın tarafından 31.736 adet ürün satışa sunuldu.

• Hatice Çelik

Ortahisar HEM / Trabzon / Türkiye Vodafone Vakfı Özel Ödülü

Girişimcilikte Önce Kadın | Daha önce hiç kimseden takdir görmemiştim. Yapamayacağımı ve başaramayacağımı söyleyenler çoktu. Fakat Girişimcilikte Önce Kadın projesi aracılığıyla aldığım kurslar özgüvenimi yerine getirdi. Daha önce bilmediğim internet bankacılığını kullanmaya başladım ve artık başarmak için önümde hiçbir engel olmadığını düşünüyorum.
    add-or-plus app-store block brand-outline broadband-mid broadband bundles-hi-dark call calls-contacts-mid chat chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close community customer-care dashboard-hi dashboard deals delivery gonulluluk help location-hi location mail members menu mobile-hi-dark mobile-mid mobile my-vodafone network-signal-hi network offer-badge-percent offer-badge pause play quote-leftCreated with Sketch. quote-rightCreated with Sketch. rank-virtuoso report reports return-product roaming search security-mid security share social-facebook social-google-plus social-instagram social-twitter social-youtube tail tick top-up tv upgrade-mid video vodafone-logo-white vodafone