Kırmızı Işık

• Kırmızı Işık Uygulaması Yenilendi! Yol Arkadaşım İle Kadınlar Yolculuklarında Artık Daha Güvende Hissedecek.

Vodafone Grup Vakfı’nın aile içi şiddetin etkilerini ortaya koymak için Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirdiği araştırmaya göre dünyada çalışanların %37’si, Türkiye’de %42’si aile içi şiddet görüyor. Her 3 çalışandan 1’i acil yardıma erişim sağlayacak bir mobil uygulamanın aile içi şiddetin iş yaşamına etkilerini önemli ölçüde azaltabileceğine inanıyor. Böyle bir uygulamaya sahip olma fikri %45 oranla en çok Türkiye’de ilgi görüyor.

Türkiye Vodafone Vakfı olarak kadına şiddetle mücadele konusunda hayata geçirdiğimiz “Kırmızı Işık” uygulamamızı “Yol Arkadaşım” eklentisi ile geliştirdik. Yol Arkadaşım sayesinde kadınlar belirledikleri kişilerle yolculuk rotalarını paylaşabilecek ve birbirleriyle tek tuşla iletişim kurabilecekler. Rotadaki beklenmedik değişikliklerden bu kişiler anında haberdar olabilecekler.

Kapat

Geri Kapat