Diğer Projeler

Şehit Ailelerine Destek Fonu

Türkiye Vodafone Vakfı olarak öncelik verdiğimiz şehit çocuklarına, 5 milyon TL’lik toplam yatırımın 1 milyon TL’sini geçtiğimiz yıl okul başarılarını desteklemek üzere eğitim başarı bursu olarak sağladık. 2018 Yılında da burslarımızla şehit ailelerini desteklemeye devam edeceğiz.

İlk6Yıl Uygulaması

Araştırmalar, çocuğun kişilik gelişiminin büyük ölçüde okul öncesi dönemde tamamlandığını ortaya koyuyor. Dolayısıyla, çocuğa yapılacak en büyük yatırımın da bu dönemde olması gerekiyor.

AÇEV işbirliğiyle geliştirdiğimiz ve çocuk gelişimi konusunda geniş kapsamlı bir dijital rehber niteliği taşıyan ‘İlk6Yıl’ mobil uygulamasıyla, ebeveynlere çocuklarının ilk 6 yılında ihtiyaç duyacakları bilgi ve desteği “online” olarak sunuyoruz.

Bugüne kadar 220 binin üzerinde indirilme sayısına sahip uygulamayı iOS ve Android marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz.

Kırmızı Işık Uygulaması

Kadınların şiddetten korunmasına destek olmak ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda onları bilgilendirmek amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte Vodafone Kırmızı Işık uygulamasını geliştirdik.

Uygulamayı iOS ve Android marketlerden ücretsiz indirmek mümkün.

Kapat

Geri Kapat